Nike

nike-найк

Ново поколение Nike

Ново поколение Nike GS е най-бързият, най-лекия и най-иновативната зареждане, които някога сме направени. Орязана до най-същественото, и, инженерството с възобновяеми материали, всеки елемент е оптимизиран да направи Nike GS зеленият зареждане. Без разтворители Кенга-Lite синтетични горната армировка за изключително докосване и,, анатомично позициониран братство Максимална скорост в множество направления за чувствителни движение. Опустоши на терена, а не на планетата.

Обувки за бягане Nike

Всеки бегач, от възрастното маратонец на първокурсниците в гимназията работи Nike реле, трябва да направи крачката, както в обучението, така и преди състезание. В същност, вие трябва да се “събуди” нервна система и изпращат сигнал до краката си, че те са на път да пуснат определена крак по време на състезанието. Но вместо да работи на всичките си крачки по отношение на темпа, който ще тичам, че е добре да пуснете няколко крачки по-бързо от вашата раса темпо. Това ще направи състезанието темпото се чувстват по-бавно и по-реалистични. Така например, ако сте провеждане на местните, тогава вие трябва да направите някои от вашите преди състезанието крачки темпо. Те не трябва да бъде дълъг, дори за секунди работи при този темп е достатъчно. За високи бегачи на образование, които работят на 800 метра, тя получава малко по-сложно. В идеалния случай би било в темпо, все още не искате да тече Nike по това темпо. Така че за високи училищни спортисти аз препоръчвам сто и петдесет милиона където да изгради за 50м, тичам четиристотин метър темпото на Nike, а след това се забави за 50 метър. Няколко от тези преди на 800 метра и сте готови да отидете (макар и не искате да правите тези непосредствено преди осемстотин милиарда метър вашата раса на около 4-5 минути преди пистолет изгасне за вашата раса). Долната линия е, че не само крачки Важно Преди състезания и тренировки, но прави няколко крачки по-бързо от раса темпо ще получите краката си, готови за задачата в ръка.

Спортни обувки Nike

Nike е един от най-големите спортни марки обувки в света. Въпреки че компанията продава милиони обувки и парчета на дрехите всяка година, не произвежда всеки от тези продукти. Вместо това компанията се договори с производствени съоръжения, разположени по целия свят. Близо 800 000 души работят в тези фабрики, разположени основно в Азия. От 1990 г. компанията е била критикувана за условията на труд и ниски заплати в тези фабрики, с много критици, обвинявайки компанията за извличане на печалба от sweatshop труд. Докато Nike е положило усилия за подобряване на условията, много групи за защита на правата все още се настоява за по-високи заплати и по-голяма промяна.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Nike, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Вашият коментар