Adidas Bounce – маратонки с голяма енергия

Сега ще ви представим също  едни високотехнологични обувки, които обаче не разполагат с батерии или възможност да слушате музика както по-ранните ни статии. Технологичността на тези обувки не се изразява толкова в електронни и компютърни компоненти, колкото в инженерна механика, която има за цел да конструира обувки, с които да може да се движим по-бързо, да изминаваме повече разстояние, да скачаме по-високо, а това което е по-малко е факта че се изгаряме по-малко ефергия.

Adidas Bounce направени да скачаш и бягаш

Революционно новата обувка на Adidas – Bounce, прехвърля кинетичната енергия от стъпало на стъпало. Все пак тези модели не са много нова тъй като серията е от 2011 година, но така или иначе тя винаги ще си остане революционна. Резултатът е повече омекотяване и голяма еластичност. Мъжки обувки, които са иновативни, комфортни и се характеризират с мрежест материал, който диша при всяка една стъпка. 

Изключителните маратонки Adidas Porsche Design Sport са снабдени с метални пружини и механизъм за спиране. Точно като решите да прескачаш кола, те внимателно почуквате повърхността на земята за да то доставят допълнителен тласък, когато скачаш във въздуха. Тези маратонки на Adidas са проектирани да предоставят по-лесно тласък за отскок, без да имаме опит в скачането или да сме тренирали нещо.

„Тази революционна система осигурява 20% повече омекотяване и 15% повече гъвкавост в сравнение с конвенционалните маратонки.  Повече енергия за по-голяма ефективност “, казват дизайнерите.

Как е постигнат ефекта на за спестяване на енергия?

Традиционните маратонки, използват пяна за намаляване на силата при падане, Adidas Bounce използва друга система, която смекчава падането и обратно – има друга система която при отскок придава допълнителна сила. Те са проектирани за по-гладко скачане и „приземяване”. Обувките в действителност имат най-висока технологии в петата на еластична система, системата за окачване, шаси технология подобна на кола, има добри отзиви Bounce технологията, която е разположена в ходилата и петата, поглъща импулсите при вървене и повишено натоварване. Чрез спестяване на тази енергия, придобивате по-мощна крачка. Тази технология също така помага за запазване на ценна енергия, така че да може да вървите по-бързо и по-дълго.

Ако търсите обувки с които да тичате за удоволствие, Adidas Bounce са хубав вариант.

Bounce ще спестява значителна енергия при движение, всяка една миля. . Може да се ползва за вървене по неравни пътеки и предоставя много по-добри позиция на краката.

Висока стабилност на маратонките Adidas Bounce

Тази обувка също така разполага с монолитна стелка за допълнителен комфорт, и патентована технология на Adidas  adiWEAR подметка, която предлага върховен гъвкавост, за да вървите, където желаете! TPU система която предлагат по-голяма стабилност при бързо движение и реакции на обувката. Също така има външна лента TPU около горната час на обувката, която осигурява допълнителен слой на защита и помага задръжте крак на мястото.  Bounce осигурява крайната възвращаемост на енергията и предната.

При бягане са малко схванат на първите няколко писти, но с тенденция да се отпуснат с течение на времето. Като цяло, с Bounce моделите са удобни за движене по всякакви пътеки и с тях усещането е по-приятно. А от друг страна модела може да се ползва за ежедневно носене като неговия външен вид и качества трайно се запазват.

Снимки на Adidas Bounce

 

 

Adidas Bounce

Adidas Bounce1   Adidas Bounce жълти
 Adidas Bounce жълти 1  Adidas Bounce жълти 2  Adidas Bounce жълти 3
 Adidas Bounce жълти 4  Adidas Bounce жълти 5  Adidas Bounce сини

 

 Видео клип на Adidas Bounce

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Adidas Bounce - маратонки с голяма енергия, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

6 отговора към “Adidas Bounce – маратонки с голяма енергия”

 1. Бобо казва:

  Каква е цената…..и кой номера има..

 2. Асен газаро казва:

  Аз от раждане нося само адидас това е истината й сичко марки адидас и сичко останало

 3. Niki казва:

  Великолепни са , говоря от опит. Първите си ги купих в Париж 2011 и почти не ги сънувах една година докато излезе модела 2012 взех си и бели 2011 и от 2012 едни бели и едни черни. Първите тази година след 3 години редовно носене скъсах една прожина и леко ги пукнах отгоре. Адски удобни . Единственото като вървя по пясък или дребни камачета почват до скревучат а в вода скърцат прожините ;)

 4. irena_vaci@abv.bg казва:

  Dobar den!Iskame da si pora4ame ot vas maratonki.Interesuvame kak mojem da se svarjem s vas ?

  • Kaprizo казва:

   здравей, аз не продавам маратонки, тук пиша неща които ми харесват и изглеждат впечатляващи. Някой ден може да почна да продавам че постоянно ме питат, но за сега не. Напиши в google Adidas Bounce price и търси, ще намериш сайт, който предлага и доставка за БГ.

Вашият коментар