Спортни часовници

Спортът е хубаво нещо, това ще ви кажат всички хора, които го практикуват често. Разбира се ще чуете мнения на други българи, които едва ли не го заклеймяват и предпочитат да спортуват активно само на маса. Спортът е полезен не само за тялото, но и за духа на човек. Когато спортът е част от вашето ежедневие вие не само ще изглеждате по-добре, но ще се и чувствате така. Редовното практикуване на различни видове спорт прави човек по-издръжлив, изпълнен с воля и решителност. Тук говорим за т.нар спортен дух или спортна злоба. Не е задължително обаче всички да сме едва ли не спортисти и професионалисти в тази област, важното е да тренираме това и дотолкова, колкото ни харесва. Едни предпочитат бягане и плуване, други прекарват времето си в бойни и фитнес клубове. Спортуването е важно и поддържа човешкото тяло и неговото състояние. Когато денят ни започва или завършва със спорт, той е един вид малко по-ползотворен. За повечето спортисти е важно докато тренират избрания от тях спорт да изглеждат и да се чувстват комфортно и удобно. За тази цел те трябва да са избрали подходящо своето спортно облекло и спортни аксесоари. Екипировката е повече от задължителна. В днешната статия ще си говорим за аксесоарите по време на спорт и по-точно за часовниците. Първо е важно да се разберем защо са ни часовници по време на спорт. Ами просто е, в повечето случаи те ни служат за ориентация във времето. Да знам ще кажете, ами нали имаме телефони. Ами пробвайте да плувате с телефон да видим какъв ще е ефекта тогава? Часовниците за спорт трябва да изглеждат добре и да са достатъчно обезопасени, за тази цел повечето подобни модели са създадени със силиконови каишки и корпуси, те служат като изолация.

Бърз преглед на часовниците в интернет ни води до един онлайн магазин- лидер в продажбите с не много, но за сметка на това интересни модели. В настоящата статия ще опишем според нас, кои от тези часовници могат да се ползват за спорт и какъв по-точно. Ако се чудите кой е магазина, то разбира се става въпрос за спортните часовници от IskamChasovnik.com.

Започваме с представянето на един механичен часовник. Всички знаем, че те са по-скоро за украшение, но този модел има интересни функции. Освен функциониращ датник, той е снабден със хронометър в долната част на циферблата, точно срещу 6 часа. Моделът е изцяло механизиран и работи без батерии, което го прави не толкова точен като стандартните кварцови часовници, но пък за сметка на това визията му е просто един път. Виж снимката долу.

механичен-часовник

 Повече за този мъжки часовник с дата и хронометър може да прочетете тук.

Вторият модел, който ви предлагаме е типичен водоустойчив мъжки часовник с кварцов механизъм. Подобен на моделите с марка Casio , но с далеч по-достъпна цена. Идеален за всички, които обичат да плуват и искат да знаят за колко точно време са изминали последната дължина. Часовникът разполага с осветление на дисплея и куп други функции, които може да откриете в сайта IskamChasovnik.com

часовник-с-хронометър

 

Третото ни спортно предложение е за един часовник, идеален при тичане или катерене. Моделът впечатлява и със своята изключително ниска цена. Има различни разцветки, но най-много вниманието привлича може би тази от снимката по-долу. Това е часовник, който спокойно може да се носи и всеки ден.

 часовник-за всеки-ден

Надявам се, че нашите предложения са ви допаднали. И не забравяйте спортът е здраве, а хубавият часовник- радост за окото!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Спортни часовници, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Вашият коментар