Тениски с щампа

Кой носи такива?

Според много хора тениската е великото решение за всички проблеми при високите летни температури. Най-лесния вариант е мятате си една комбинирате я с пола, панталони и сте готови. Но последните години тази обикновена част от нашето ежедневие достигна нови висоти. Незнайно как са измислени тези щампи да се поставят върху тениските. И в един момент има толкова модели, че се чудя дали изобщо мога да разгледам всички преди да си избера. Хубавото е, че няма ограничение кой да ги носи, може да видите зрял човек или малко дете с подобна на улицата. Основно се правят в контрастиращи десени и крайния резултат е подобен на дъга. Въпреки, че са на пазара от доста голям период от време едва на скоро направиха наистина сензация. И не от някой друг, а от хип-хоп изпълнителите. За тях е известно, че всеки си има собствен стил и се надпреварват в това на кого ще е по-впечатляващ и ексцентричен. Те използваха огромни аксесоари, с които да привличат вниманието и колкото по-лъскави бяха, толкова по-добре. Сега когато откриха този модел облекло залагат на него и отново всеки си прави по собствен модел, за да е уникална. От там тръгна и хитовото представяне на щампованите тениски, които сега вече завладяха Света. И сега са актуални всеки сезон и постоянно излизат нови модели на пазара. Сигурно се чудите как не им се изчерпаха идеите на дизайнерите. До такава степен ги правят шарени и да привличат погледите, че понякога ми напомнят на весел фото тапет, който бих закачила в стаята на детето си. Навежда ме мисъл, че чрез тези тениски хора, които исат да се върнат в детството си ги обличат. И как да не си купиш една такава, като са толкова весели и забавни, могат да управят настроението на всеки човек, колкото да му е тъжно или нервно.

Тенденция пролет/лято 2013:

Трудно е да се каже някаква точна визия на актуалните за този сезон. При положение, че пазарът се залива постоянно с все нови и нови предложения, а има и услуги, с които сами да направим модел на своята щампа, която да поставят. Но мога да кажа, че тези, които най-много се купуват са с различни елементи от хип-хопа, забавни лица, животинки и не на последно място текстове и мисли ( като под текстове разбирайте- текст на някоя песен, мисъл или хумористично изречение примерно-  ”Най –мразя тениски с надписи върху тях”). Това, което със сигурност ще е хита на лято-2013 и новост, като модел е вмъкването на щампи с металически ефекти.

От къде да си купим:

Добра инвестиция е закупуването на една такава забавна част от облеклото. Винаги може да изразите как се чувствате или какво харесвате с подобна тениска. Има различни начини да се сдобиете с нея, като всеки вариант е удобен и достъпен за всички. Най-практичният е по магазините, така разбира се, се изисква много обикаляне по магазините, защото с големия избор идва и много пробване и търсене на точната. Ако евентуално нищо не си харесате има втори вариант. Да си поръчате в някой специализиран магазин, който се занимава с това. Във всеки голям град  има поне един такъв. Отивате на място с предварително закупен тениска и там служителят ще ви помогне да си изберете какво да щамповат върху нея. Ако и от предложените не си харесате имате право сами да занесете илюстрация на това, което искате. Случва се и да нямате време да се разхождате напред назад в търсене и пробване, заради това има трети и най-удобен според мен начин – по интернет. Лесен достъп, спестявате време и няма нужда да прекарвате часове в пробната обличайки и събличайки хиляда модела и размера. Единственото нещо, което трябва да знаете е вашият размер, за да си изберете модела на тениската. Избирате си цвят и модел и сами поставяте щампата върху тениската и определяте големината и разположението. А ако ви се занимава на място в дадения сайт може да измислите оригинална щампа направена от вас за вас.

Колко време издържат тези тениски:

Това зависи само и единствено от вас. Когато вече сте си закупили и искате да си я носите вечно има само няколко неща, с които ще удължите нейния живот:

  • Винаги преди пране я обръщайте наопаки.
  • Необходима е температура за пране не повече от 30 градуса.
  • Когато гладите своята тениска я обръщайте така, че щампата а е от обратната страна иначе има опасност да залепне за ютията.

бяла-с-цветна-щампа     семпла-шарена-щампа

 

 

 

 

 

шарени-тениски-с-щампа

повече-свят-по-добре

черна-щампачерна-с-цветна-щампа

 

 

 

 

 

 

тениски-с-щампа


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Тениски с щампа, 10.0 out of 10 based on 1 rating

2 отговора към “Тениски с щампа”

  1. Ели казва:

    как да поръчам при вас тениска с моя снимка печат

Вашият коментар