Рекламни тениски

Има основно три различни вида печат  на тениска днес.  Всяка от тях има собствени ползи и еднакво своите ограничения.

Ситопечат

Първо, ситопечат.  Това е далеч най-старите и все още най-широко използваният метод от трите.  От прост ръчен метод за отпечатване от големи напълно автоматизирани преси, принципът остава по същество едни и същи.  Това е прост процес.  Въпреки това, тя отнема много време да се самия шаблон. Повечето компании вземат такса на клиента с за да направят печата на компютър.  Въпреки това, той е само за един път и обикновено се съхраняват в случай, че клиентът желае да отпечата дизайна или да се нанесат определени корекции. Ситопечата предлага много чист и цветен печат. Чудесен е за лога и текстове. Перфектен за масово производство и поддържане на ниска цена на печат. Отлична издръжливост за измиване и повторно промиване много пъти. Той не е подходящ за фотографска репродукция, освен ако не сте готови да имат по-ниска степен на фото изображение има много видими полутонови точки.  Също така, значително, всеки цвят трябва да бъдат отпечатани отделно. 

Дигитален печат на тениски

Вторият метод печат на тениска е дигитален печат. Цифровите печатни машини са интересно допълнение към печатната индустрия на тениски. Тази технология е по-напредвала и при нея липстват недостатъците на ситопечата. При дигиталния печат, рекламната тениска се поставя на рамка, над която да разположени мастилено-струйни глави. Така рекламния материал се поставя на много тениски както принтера отпечатва едни и същ текст на много листи. Тези машини обикновено варират между $ 15,000 – $ 20,000 и е привлекателна покупка за много хора, които искат изработват бизнес облекла или дрехи по дизайн на клиента. Тази технология е предпочивна от най-големите потребителски на облекла по дозайн на клиента – Cafe Press. С дигитален печат, можете да отпечатвате отделни проекти от икономически аспект, за да шестите повече средства. Дигиталния печат е отличен за фотографски снимки, изображения с много цветове, лого и други. За съжаление, скъпите разходи (поради високото качество на печата) и бавно печат означава, че тениската обикновено е с по-висока цена за закупуване.  Цикъла на измиване на щампата от дигиталния печат е значително по-малък от ситопечат и започват да избледняват само след няколко изпирания. Технологията е все още млада и така самите машини са присъщи проблеми на потребителите, включително и постоянно запушена на главите от мастилото. Въпреки че е възможно печат върху тъмни тениски, много потребители докладват за проблеми с бяло мастило, при което е необходимо да има за база бял материал.

Топлина печат

 Третият метод е топлинен печат. При този печат изображението се поставя върху хартия, която е на свой ред се загрява под въздействието на преса и така се отпечатва върху тениската. Това е евтин метод и често е предпочитан за домашно ползване. Хартията е подобна на станиол и може да бъдат закупена в много магазини за офис консумативи. Този печат е много подходящ за индивидуално ползване и ниски очаквания. Ако искате да получите рекламен надпис или картинка, метода е привлекателна алтернатива на останалите споменати техники. Оборудване необходимо за печат на тениска е много по-евтино. Въпреки това, една прилична топлина преса обикновено е около $ 1000.  Тя трябва да достигне високи температури, а за принтера (обикновено марка Epson) може да струва $ 2 – $ 3,000). Печат фотографски и сложни цветни изображения е постижим.

Недостатъци на топлинния печат

Трябва да се изрязва хартията около изображението, която няма да се отпечатвате. Това може да отнеме време и по този начин повече работа е непрактичен.

 

рекламни-тениски

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Рекламни тениски, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Вашият коментар