Тениски

Тениски с щампа

Тениски с щампа

Кой носи такива? Според много хора тениската е великото решение за всички проблеми при високите летни температури. Най-лесния вариант е мятате си една комбинирате я с пола, панталони и сте готови. Но последните години тази обикновена част от нашето ежедневие достигна нови висоти. Незнайно как са измислени тези щампи да се поставят върху тениските. И в един момент има толкова модели, че се чудя дали изобщо мога да разгледам всички преди да си избера. Хубавото е, че няма ограничение кой да ги носи, може да видите зрял човек или малко дете с подобна на улицата. Основно се правят в контрастиращи десени и крайния резултат е подобен на дъга. Въпреки, че са на пазара от доста голям период от време едва на скоро направиха наистина сензация. И не от някой друг, а от хип-хоп изпълнителите. За тях е известно, че всеки си има собствен стил и се надпреварват в това на more info
Рекламни тениски

Рекламни тениски

Има основно три различни вида печат  на тениска днес.  Всяка от тях има собствени ползи и еднакво своите ограничения.

Ситопечат

Първо, ситопечат.  Това е далеч най-старите и все още най-широко използваният метод от трите.  От прост ръчен метод за отпечатване от големи напълно автоматизирани преси, принципът остава по същество едни и същи.  Това е прост процес.  Въпреки това, тя отнема много време да се самия шаблон. Повечето компании вземат такса на клиента с за да направят печата на компютър.  Въпреки това, той е само за един път и обикновено се съхраняват в случай, че клиентът желае да отпечата дизайна или да се нанесат определени корекции. Ситопечата предлага много чист и цветен печат. Чудесен е за лога и текстове. Перфектен за масово производство и поддържане на ниска цена на печат. Отлична издръжливост за измиване и повторно промиване много пъти. Той не е подходящ за фотографска репродукция, освен ако не сте готови more info

Задача на нашия сайт е непрекъснато да Ви информираме с тенденциите на модата и „Къде какво се случва?”. Стараем се непрекъснато да публикуваме по нещо свежо, което да ви грабни вниманието и да Ви разсее от скучното ежедневие поне за миг. Дали това се получава, ние не знаем, но се надяваме, че с всеки нов пост, трупаме нови потребители. В тази статия решихме да обърнем информация на нещо ново което се случва в сайтовете. Един от най-големите недостатъци на модата е тяхното разнообразие. Представете си начин по който да може да си избирате безброй различни тениски или просто вие да си създавате само дизайна на тениските.

Собствен дизайн на тениската

Онлайн проектирането на облекла придоби популярност през последните няколко години. Няма нужда да избираме от предварително определени модели, а можем да избираме характеристики и функции, според нашите нужди. Има различни сайтове, които ни предоставят с инструменти за проектиране онлайн. Хората могат да изследват своите артистични способности чрез тези софтуери. Те могат да създадат впечатляващ дизайн. Програмите които се ползват за създаване на дизайна са много лесни и не отнемат много време Сайтове могат да са много полезни за хора, които искат са се произведе специални фирмени тениска. Първо трябва да се избере тип на тениската и след това трябва да се вземе решение относно дизайна. Изобилие на предварително зададени опции са достъпни за потребителите. Хората също могат да създадат модел по техен конкретен дизайн. За тези които нямат достатъчно идеи, могат да постят менютата в които има определени модели и на базата на тях да създадат това което им харесва най-много. Потребителя може да премине през голямото разнообразие и аксесоари, след намери подходящата тениска и я украси какво му допадне най-добре. Относно аксесоарите може да се изберат между няколко цвята и размер, което ги прави подходящи за съчетание с избраното късмомизирано облекло.

Различни опции

Кой избора да направите? Кой дизайн за изберете, като основа на вашата творба? Повечето от сайтовете показват най-продаваните модели фланелки. Може да се мине през различни дизайни и избере най-подходящия. Собствените тениска могат да бъдат проектирани от стандартен дизайн и преоразмеряване. Може да се включи и текст. “Добавяне на текст” опцията е на разположение и може просто да започнете да въвеждате текст, като щракнете върху бутона. От опциите за форматиране може да изберете шрифт, размер, цвят и други. По този начин може да се създаде собствена тениска с лична марка. Има опция за качване на снимки. Може да се добави собствена снимка или да се избере от зададените в програмата. След като е качена, снимка, може да се мести, оразмерени и по този начин могат да бъдат създадена фланелка.