Сандали

Как да избера най-подходящите сандали

сандали

Официалните обувки най-вече са направени да се носят с костюм. Но тъй като съществуват много различни видове обувки, изборът на неподходящи ще направи вашия тоалет много по-хубав и привлекателен. Когато дойде лятото, ние започваме да мислим какви сандали да си изберем – високо или ниски, едноцветни и с няколко цвята? Ето някои общи насоки, които трябва да се използвате при избора на подходящи сандали за всяко облекло.

 

  1. За да изберете правилните сандали, трябва ги съобразите с вашия тоалет. Изберете такива, който не приличат на джапанки и трябва да имат нежни презрамки и токчета.
  2. Комбинация от сандали с токчета + клин. Това е доста модерно решения и е най-подходящо за излизани сред приятели.
  3. Изберете кожени сандал за официален повод. Кожените сандали се предлагат с разнообразни размери, цветове и винаги изглеждат добре. Изберете сандали, които са  изработена от висококачествена кожа и полирани от външната страна.
  4. Ако се налага ходене на дълги разстояния, а ви са необходими сандали на токчета, е желателни да се спрете на такива с ниски токчета. Ако токчетата са ниски и широки, те няма да изморят краката Ви и в края на деня няма да усещате пулсираща болка.
  5. При официални поводи пробвайте с цветни дрехи. Изберете красив тюркоаз, а сандалите да бъдат също цветни,  например кафява лятна рокля с розови сандали.

 

Съвети и препоръки при избор на сандали

  1. Винаги пробвайте сандалите, дори и размера им да е същия какво вашите обувки. Огледайте как изглеждат краката ви със сандалите, защото може във вашите представи да не е точно така какво ще бъде реално. Понякога сандалите, които са на рафтовете на магазините за обувки, изглеждат коренно различно когато са на краката ви.
  2. Помислете за закупуване на сандали, които са половин размер по-голям от нормалния Ви размер. Това ще даде възможност за по-голямо удобство.
  3. Избягвайте сандали с каишки около глезените, защото те изглеждат, като че ли ще “отрежат краката Ви” и се образуват линии на карата където се намират каишките.
  4. Проверете до къде достигат петите в сандалите. Ако петите Ви се опират много назад или са леко по-назад от края на подметката, означава че сандалите са твърде малки.

  Сандали видеоклип

 

 Галерия

 Златисти сандали  бели-сандали
 сандали-с-токчета  сандали-с-цвете
 сандали-цвечета  сандали-джапанки
 червени-сандали  спортни-сандали

 

 

  

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Сандали, 8.0 out of 10 based on 5 ratings

Вашият коментар