Пуловерите според жената

За какво се сещате, когато чуете пуловер. Да аз веднага си правя асоциация със зимния сезон от годината. До някъде се радвам, че вадя от гардероба или си купувам нови модели, но преди всичко тъгувам, защото зимата е мрачна и сякаш времето е спряло. Но какво да се прави зимата ще свърши и пак ще дойде лятото, а през това време се отдаваме на зимен живот облечени в топли и меки пуловери. До такава степен са влезли в живота ни, че забравяме да ги оценим, защото освен, че топлят са и толкова различни един от друг. Когато си помисля за пуловер се сещам за детството си и тези, които баба ми плетеше, но сегашните вече не приличат по нищо на онези, които помним. Направени по последна мода от към модел и кройки кара всяка жена да засияе и озари около себе си.

При пуловерите играе роля както кройката, така и цвета, който ще изберете. Различните нюанси носят различно послание на околните:

  1. Ако искате да заложите на модерна визия заложете на черно-кафяв цвят.
  2. За топло излъчване и уникална женственост трябва да е сиво-лилав цвят.
  3. За да усетите нежен уют дизайнерите съветват да си вземем в бледо розово, а освен това с този цвят се подчертава и естествената красота на жената с  светли очи.
  4. Ако искате да сте актуални се доверете на дизайнерите и си вземете с вталена кройка, също така актуално е и отдолу да имате риза.
  5. Друго с което ще се чувствате много свежо и на върха е късият пуловер, който се налага успешно на пазара, като е в по-светли цветове. В комбинация с пола или дънки сами избирате според вкуса.

Тук няма кой знае каква разновидност при моделите: с дълъг ръкав, къс ръкав, поло яка, дълъг пуловер тип туника. Тя се появява при орнаментите и аксесоарите върху тях. Няколко лесни комбинации на пръв поглед ще ви направят неотразим. Ако някъде в дъното имате сив модел, но не го носите е голяма грешка. С него може да акцентирате върху друга част от облеклото си. А ако сте захвърлили черен, знайте, че в  съчетание с пола на която има дантела и е до коленете ще подчертаете женствеността си. Дори да мислите , че през тези студени дни трудно може да изглеждате впечатляващо, това не е вярно. Закупете си дълъг пуловер с цветове черно-бяло и към тях прибавете тесни дънки и красиви високи боти до глезена.

Колкото и да ви се струва, че дамските пуловери скучни не е така. С тях се предава стил и класа и е задължително присъствието му в гардероба на всяка жена. Много са удобни и това е всеизвестно, защото ги носим навсякъде- на вън, в къщи, на гости и дори в офиса. Не мога, а и не искам да си представям, че може да съществува зима, в която да не се носят пуловери. Нежния пол се отдава на трескава подготовка преди зимата, за да е готов за актуалните модели на сезона. Сигурна съм, че всяка има нужда да бъде забелязана и обичана, пазарувайте смело и се развихрете, направете си една или повече комбинации, за да съберете погледите на околните.И не забравяйте, че въпреки всичко най-важно е когато се погледнете в огледалото вие самата да се харесате. Мнението на околните има значение, но не до степен в която да ви дават наклон как да се обличате или изглеждате. Пробвайте ако трябва и 100, докато вие се харесате и почуствате удовлетворена.

дамски-пуловер-свободен стил

дамски-пуловери

зимен-дамски-пуловер зимен-дамски-пуловер-с-цип


 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Пуловерите според жената, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Вашият коментар