Обувки с ток

Черни обувки с високи токчета

черни-обувки-с-токЧерните обувки с високи токчета трябва да са основен елемент в гардероба на всяка жена, защото те могат да се ползват в много поводи и да се съчетават с различни дрехи. Обувки с високи токчета са нещо, което при повечето жени е в различни цветове и стилове, но ако са черни могат да се носят с почти всичко през цялата година. Макар мнозина да смятат, че бели обувки може да се носи само през определени периоди от годината, черни могат да се носят и през цялата година.

Друго тяхно голямо предимство е че те могат да се носят с бизнес облекло, вечерно облекло и дори с чифт дънки. Те могат да бъдат подходящ завършек с по-небрежно облекло. Те са най-подходящото допълнение за всяко едно облекло, сливат се чудесни с всички дрехи, още повече, че когато са с високи токчета, те се открояват много повече, отколкото с обикновени ниски обувки.

 

Обувки с високи токчета – от жена, която обича токчета

Плюсовете и минусите на носенето на високи токчета постоянно се обсъжда в медиите. Понякога реакциите на някои участници могат да се определят като крайни, измежду множеството спорове. Реакциите от всички участници на тази оживена дискусия може да изглеждат крайни, но не са изненадващи за тези от нас, които имат мания с токчета. Постоянно се говори в пресата на опасността от носенето на високи токчета. Като жена, която е с дълбока страст към токчета бих искала да предложа своята гледна точка по този въпрос. За простота ще разгледа четири основни категории хора, които считам за най-упорит по този въпрос и които допринасят в най-голяма степен към дебата.

4 вида мнения, за и против токчетата

  1. Жените, които обичат токчета. Повечето жени имат интерес към обувките, но е добре известно, че за някои жени, обувките с високи токчета са мания. Много теории са препускали напред, в които са е опитало да се обясни това поведение. От личен опит мога да кажа, че дамите, които имат страст към токчета, просто обичам да ги носят и това придава допълнително настроение към техния ден.
  2. Жените, които ненавиждат токчета. Тези жени са страстни в тяхната вяра че по този начин си увреждат краката и петите. Като цяло смятат токчета унизително за техния пол и считат носенето им като ненужно, неприятно и болезнено предателство от техния пол.
  3. Мъжете, които обичат токчета, упс голям скоба {които обичат да гледат дамите с токчета}, някой да не си помисли че говора за онези с … дясна резба им казваха. Много мъже се привличат повече от дамите които носят обувки с токчета. Обикновено това е лично предпочитание или е безсъзнателна реакция. Тази атракция се счита за нормално както от мъже, така и жени, но най-често тя е от полово естество, което е по-обяснимо, от горните 2 случая. Трябва да се отбележи, че нито една от посочените по-горе групи никога няма да промени своите схващания, а в крайна сметка всеки смята своите твърдения за верни, с чуждите за заблуда.
  4. Накрая мъже, които не могат да разберат защо жените отдават толкова голямо значение на обувки от всякакъв вид и са шокирани от количеството на обувки на жените и колко те ще похарчат за чифт на качествени обувки. Но тази група остава по-неутрална от останалите, защото не са нито за нито против, странните желание на жените да колекционират обувки.

Обобщение на по-гоните мнения

Фактът, че един елемент от облеклото може да предизвика такива екстремни емоции обикновено изглежда абсурдно. В случай на обувки с високи токчета, аз не съм ни най-малко изненадана, колкото и токчета са заемали винаги специално място в сърцето на много жени. Няма съмнение, че носенето на токчета е вредно за нашето здраве и че мания от подобен вид не е нормално поведение, но в случая, високите токчета са елемент на мистиката, която е уникална и необяснима.

Заключение за обувките с ток

В заключение, дамите ще продължат с радост да се разхождат с високи токчета, а противниците им ще продължат да посочват недостатъците на обувките и техния незрял характер.

 

френски-обувки-с-ток-паришбели-обувки-с-ток

 

червени-обувки-с-ток-и-панделка

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.9/10 (16 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +8 (from 8 votes)
Обувки с ток, 8.9 out of 10 based on 16 ratings

12 отговора към “Обувки с ток”

 1. Kateto казва:

  Kakva im e chenata na chervenite obuvkiii…..

 2. verji казва:

  Iskam gi tezi 4erveni obuvki no lo6oto e 4e ne se prodavat i nqma kak da gi por4am

 3. Анонимен казва:

  Цена на червените обувки

 4. буба казва:

  Къде мога да си поръчам тези френските токчета?

  • Kaprizo казва:

   Не знам нито френски, нито немски. За пръв път чувам това, може да напиша някоя статия, след като науча какво е френски токчета.

 5. Diana казва:

  a kade moje da si gi porucham tezi chervenite obuvki ?

 6. Djemile казва:

  tezi 4ervenite obuvki mogat li da se pori4at

Вашият коментар