Несполучливи комбинации в мъжката мода

Всички модни списания и форуми пишат съвети за това как жените да се обличат, как да съчетават дрехите си и как да изглеждат добре. Чудното е защо не се публикуват съвети за мъжете и тяхното облекло. Сега някои от вас биха казали, че мъжете не обръщат достатъчно голямо внимание на външния си вид и заради това не е необходимо и да ги съветваме. Напротив, точно това трябва да бъде причината да се обърне повече внимание на мъжете, защото се забелязват някои грешки, които допускат, когато се обличат. Сега ще ви представим някои от тези грешки.

Дълги чорапи в съчетание със сандали – да, това е една от най-голямите грешки, които допускат някои мъже. Колкото и смешно да звучи това е самата истина, голяма част от мъжете обичат тази комбинация, колкото и абсурдно да звучи. А пълната катастрофа настъпва когато към тази комбинация прибавят бермуди. Коментара е излишен, тази комбинация е не само абсурна, но и отблъскваща.

Прекалено тясни дънки – доста често мъжете се влюбват в по-оформените си тела и съответно искат те да пъдат на показ. Прекалено впитите дънки добре очертават мъжкото им достойноство и добре оформениото им дупе и за съжаление си мислят, че тази гледка е лицеприятна за женското око. Напротив, не само не е приятна, но и ни отвращава.

Имитация на намачкани дрехи – това беше модерно по едно време, но за наша радост одавна отшумя. За жалост не и при някои от мъжете. Някои от ризите са толкова намачкани, че човек може да се зачуди какво в действителност е облякал, риза или някакъв смачкан парцал.

Много лога на една дреха – някои компании прекаляват с щампите си, за съжаление това не притеснява силния пол. Напротив на тях им допада и даже им изглежда по-модерно, колкото по-голямо е логото толкова по-модерни и актуални са те. В действителност това не е така, те не са рекламни лица на дадената марка, за да им доставя удоволствие да носят тези дрехи.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Вашият коментар