Кожени обувки

Какво да търсите в кожените обувки и как да ги запазим здрави и красиви.

Тази статия се отнася за кожените обувки, за това как да ги опазим и кога е необходимо да ги носим?

Поддръжка на кожени обувки

Един добре изработени чифт кожени обувки е в основата стила не дни мъж. Хубавите кожени обувки предават добрия характер и поглед на един мъж, така да се каже. Обувките са вероятно ще бъде най-скъпото нещо на мъжа при една сватба.  Tези обувки са ваша инвестиция, която за да се възвърне Вие трябва да ги имате дълго време.

Поддръжката на кожените обувки е нещо много важно, също толкова какво и тяхната стойност и покупка. Колкото и хубави и качествени обувки да си купите, ако не си опазвате какво подобава, те бързо ще се износят и тяхната стойност ще се изгуби. С течение на времето, аз научих много за кожените обувки и сега в гардероба ми стоя с години а не за едни сезон, както беше преди. Износване и разкъсването на велура при ежедневна употреба е неизбежно, но с помощта на няколко лесни методи може да носите обувките и те винаги да изглеждат прекрасно, в дъжд или слънце.

Ремонт на кожени обувки

Той наистина си струва, както ще ви каже вашия местен обущар или сервиза на обувките. Да ремонтирате стари кожени обувки никак не означава да си давате парите на вятъра. С хубав ремонт може да получите нови обувки, на ниска цена.

Водоустойчивост  на нови обувки

Може да попитате „моите обувки водоустойчиви ли са? ”.  Да, вашите обувки са водоустойчиви. Когато видите горни слой на кожените обувки, ви прави впечатление че те изглеждат също като чисто нов лъскав автомобил. Всички качествени кожени обувки са не пропускат вода и притежават красив външен вид, който идеално се съчетава с палтото ви.

Водата не засяга ли кожата на обувките

Можете също така да пита “Водата няма ли да засегне кожата на обувките?”

Водата може и ще унищожи гъвкавостта на кожата на обувката. Пречупване на обувката е желателно и тя трябва да се под форма, уникална за вашия крак, но водата, която се събира на тази форма (на прегъвката на обувката) е нежелана. Кожена обувка може да издържа на десетки хиляди на огъвания. Но с изцяло мокри или сухи обувки, ползването им ще продължи много малко.

Уникалната сила на кожата

Кожата е сама по себе си е  нищо, но кожата на животно (най-често едър рогат добитък или кон), която се състои от мазнини и протеини може да издържи много на влага. Влакната на козината (на животното), които се кръстосват помежду си в corium, или кожата, дава на кожата уникална й сила. Но също така тя е много податливи на изсъхване и напукване – за това трябва да се грижете за кожата на обувките.

Солта изхабява защитния слой на обувките

Когато се разхождате по уликите през снежните зимите, със сигурност вашите обувки ще бъдат изложени на пътна сол, която се поставя за да не замръзват улиците. Всеки който използва някакъв транспорт ще бъди изложен на това. За други в по-топли климат, обувките са застрашени от по-малки опасности, като пясък и вар. От сол, мъжките и дамските обувки от кожа, могат да бъдат преждевременно износени. Ако не ги почиствате редовно, солта ще се натрупва постоянно по тях и все по-трудно ще може да се премахне. Солта ще обезцвети обувките и ще намали защитните сили на кожата.

Ръчно изработени кожени обувки 

Ако търсите за етичен чифт качествени ръчно изработени кожени обувки, които да са устойчиви и да отговарят на вашите крака в стил и цвят по ваш избор, добре дошли в нашия сайт. Ние ще Ви помогнем да си намерите кожени обувки, които са ръчно изработени. Ще Ви намерим удобни обувки които да новите продължително време.

Разнообразни кожени обувки

Всеки чифт обувки е направени специално за вас. Това означава, че имате по-голям избор в това, което изглежда като обувките си.  Всички обувки са проектирани да издържат в продължение на много години. Детски обувки може да се удължи с 1/2 размер, за да отговори на нарасналото краката или цялото размер. Ние сме малък сайт със силен дух на мода  дизайн. Нашия сайт не предлагам обувки но може да ви помогна да си намерите най-добрите сайтове за кожени обувки, в България. Ние имаме много цветове и няколко еднолични видове да избирате. За да персонализирате вашите обувки, можете да изберете до четири различни цвята (в зависимост от стила) за всяка двойка. Ако ви е трудно да се намерят обувки, които се вписват, ние имаме специална за измерване услуга. Ние също се специализират в продукти за грижа за обувки, заедно с набор от справедлива търговия, естествено с влакна облекла и аксесоари

 

 

 

детски-кожени-обувки

Детски кожени обувки

дамски-кожени-обувки

Дамски кожени обувки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Стилни-дамски-кожени-обувки

Стилни дамски кожени обувки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.3/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Кожени обувки, 6.3 out of 10 based on 3 ratings

Вашият коментар