Клиновете като стил

Тенденция при дамските клинове за лято 2013. През изминалата вече 2012 година клиновете бяха неизменна част от гардероба на жената. Очаква се и през сезон пролет-лято 2013 година отново да  бъдат една водещите тенденции при спортно елегнатния стил. По принцип от както са везли в гардероба на жената те не са спирали да бъдат актуални. С многобройните си модели, дали едноцветни, щамповани или съвсем изчистени. Смятам, че всяка жена има поне един клин в своя гардероб. И тук не влияе това дали са актуални или не, а по-скоро защото са много удобни и стават за всякакви поводи. При правилна комбинация могат да бъдат чат от облеклото на всяка жена без значение от възраст или телосложение. Веднага давами пример: Изчистен клин едноцветен с една приятна туника е иделно за жена с повече килограми. Има и друг вариант например за дискотека – искрящ с щампа в комбинация с висок ток и прилепнала блуза- тази комбинация би направила всяка жена неустоима. Най- носеният модел клин е от трико с тесен крачол тип “цигара”. Има и други варианти за носенето на клин- с пола, къси панталони и туника.

Полезни съвети

  1. За закръглените дами- Най носеният клин е черният. Снего  извайвате ваша фигура. Освен това прикривате умело и някои несъвършенства, които не харесвате в себе си. Има много мнения, че по-пълните не бива да  носят прилепнали клинове защото не им стоят добре. Ами не съм съгласна, ако е избран точният размер, за да не се впива в тялото и да очертава бельото ще стои добре. Най- добре е да си купите изчистен модел в черно и в никакъв случай нещо искрящо или претрупано. В комбинация ползвайте по-дълги блузи или туники.

  1. За онези с идеално тяло - Онази част от нежния пол с идеалното тяло е ясно, че могат да слагат всякакви клинове. Без да имат ограничения в цветове и модели. Най-важно е вие да се харесате, но по полека да не станете, като коледна елха. Основно има голямо значение и останалата част от тоалета, за да сте неустоима. Не си мислете, че с идеалния клин всичко е готово. Ако сте избрали черен клин може да го съчетаете с всички видове цветове блузи, туники, чанти и обувки. Само да не стане прекалено. Ако препочитате цветен или щампован клин много се съсредоточете при избора на останалата част от тоалета тогава е по-трудно. Най- лесният вариант за успех е горната част да бъде едноцветна. И ако не искате вашата блуза или туника да бъде черна или бяла, то поне изберете цвят, който да се съчетава с клина. При по екстравагнитните клинове се препоръчва да не с епрекалява с аксесоарите и бужитата. Едни изчистени обеци или колие е достатъчно. Освен, ако разбира се не желаете да бъдете най- екстравагантната дама на партито тогава може да си поиграете и съм сигурна крайният ефект ще бъде удивителен и ще съберете погледите.

Ако се питате какво е клин? – Ако има някой които да се пита този въпрос му отговарям веднага. Кли е дреха направена само за женския пол. Представлява панталон, но плътно прилепнал към вашето тяло, но това разбира се всичко го знаят. Много по-удобен е от всички видове дънки и панталони. Причината е в това, че се правят от много по- финни платове, с които се чустваме удобно защото не ни стягат. Има направени клинове от памук, еластан или кожа. Декорирани по безброй начини, като например- камъни, щампи, дантела и други. Дори не мога да си представя дали има жена, кояо поне един клин да не си е купила, при положение, че има толкова голям избор. А ако все още не сте направили такава покупка за вашия гардероб. Имате ли клин ви се решават много проблеми в ежедневието, когато трябва да изберете  какво точно да облечете. Клинът ще присъства дълго в нашите гардероби и ще бъде актуален занапред в годините.

клинове

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Клиновете като стил, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Вашият коментар