Светкавичните бутонки Adidas adizero F50

За дълго време, технологични постижения в обувките са ограничени до по-леки и по-трайни материали, както и подобрена поддръжка и комфорт.  Но миниатюризацията на електрониката и безжичната технология е откриване на възможности за създаване на нови интелигентни обувки. Със спорта мъже и жени, които се стремят да се намерят дори най-малката предимство пред своите опоненти, спортни обувки обикновено са нещата, които могат да доближат състезателите до нови предложения. Компанията Adidas описва нова серия обувки adizero F50.

Различното на бутонките  Adidas adizero F50

“Мозъкът” на adizero F50 е miCoach SPEED_CELL, че се намира в кухина в подметката на обувката, който улавя на 360° и показатели като скорост, средна скорост (запис на всяка секунда), максимална скорост (запис на всеки пет секунди), броят на спринтове, разстояние, разстояние при високи нива на интензивност. Въпреки това, за разлика от лента за ръка miCoach, adizero F50 не следи сърдечната честота.  Всички заловени данни се съхраняват на вградена памет, която има капацитет за съхранение на до седем часа, които след това се предават безжично към таблет, компютър или MAC, когато е време да се удари душ. Статистическите данни могат да бъдат споделени на Facebook и любителски футболисти, за да се сравнят с резултатите на професионалистите.

“Данните са били наблюдавани и оценени, за да се повиши ефективността в елитни спортисти, за много години. Адидас сега ще донесе тази услуга на потребителите, на първо място със стартирането на adizero F50, а след това чрез по-нататъшно гама от интелигентни продукти, способни да съхраняват, мониторинг и оценка на изпълнението на терена “, коментира Саймън Драбъл, директор на интерактивна технология на Адидас. Макар и да не се хвалим на впечатляващия ускорение технологии на модела, F50 adiZero има фантастична простота дизайн.

Предимствата на бутонки Adidas adizero F50

Лека конструкция

Adidas твърди че F50 са най-леките футболни обувки -165 грама. Това е възможно благодарение на използването на Sprint кожата. За да създадете най-леките в света бутонки, Adidas създаде две нови модерни технологии за драстично намаляване на теглото на обувката, като в същото време запази своята стабилност: нов модел кожата наречена Sprint Frame.

Sprint кожата

Adidas Sprint кожата технология е един синтетичен слой, който осигурява ниско тегло и отличен контрол на топката. Sprint Frame кожата е синтетичен материал, който е по-лек, по-тънки и по-меки от обичайните синтетика, което прави футболната обувка удобна за бързина, комфортна и приятно усещане при движение. Увеличаване на контрол върху топката и олекотения дизайн, правят обувката идеална за сериозните футболисти.

Стабилна подметка

Sprint технология, създадена от Адидас е черта на подметката на adiZero F50, какво и използване на олекотен материал. Тези фактори спомагат за повишаване на стабилност, постигната чрез определена геометрия на подметка.

Увеличена скорост

Бутонките Adidas F50 adiZero са най-високоскоростните футболни обувки. Използвайки Traxion технология, която използва чисто нова форма, която помага да се осигури максимално ускорение на терена.

Повишена издръжливост

Друга техника, The Bottom TPU помага за безкомпромисна издръжливост и производителност. Това помага за увеличаване на стабилността и укрепване, докато повишава защитата срещу износване при ритане.  Подобрено свързване между подметката и горната част на бутонките също предвижда подобрена трайност.

Антибактериална технология

В бутонките на Adidas също е включена Agion антибактериална технология за по-добра защита срещу бактерии. Последните постижения в областта на технологиите правят възможно да се изгради антимикробни свойства в повърхности на бутонките, така че да се унищожат бактериите. Това е буквално, инхибиране на растежа микробен денонощно, ден и ден.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Светкавичните бутонки Adidas adizero F50, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Вашият коментар