Ботуши от естествена кожа

Предимства

Чудя се как да започна, защото всички знаем, че ботушите от естествена кожа са най-доброто, което може да направим за нашите крака. Има много причини това да е така и с тези редове ще се опитам да отговоря на най-задаваните въпроси относно всичко свързани с тях. Това, че са по-скъпи от останалите видове направени от изкуствена кожа, гума и други материали, но парите давате един път. Всички производители изтъкват хиляди причини, за да разяснят, кое е най-доброто. Разбира се ако сте обути с таква направени от истинска кожа ще се чувствате по-уверени и са много по-удобни от другите. Факт е, че естествената кожа позволява на краката да дишат и не ги спарва. А сигурно много от нас са имали неприятни инциденти със спарени крака, не е приятно да си събуеш ботушите и наоколо да се разнесе неприятна миризма. Но стига толкова за това, ето и друго предимство, което ще изтъкна. При закупуването на един качествен чифт може да сте сигурни, че ще ви изкара поне 2 години, а може и повече. А това с боклуците на битака едва ли ще се случи, въпреки, че има и такива случаи, но много рядко. Ако се чудите дали да си купите качествени ботуши, знайте че освен, че ще са по-трайни, но и доста по-лесно се поддържат и почистват.

Правилна комбинация според модела

    – Когато става въпрос за модели ботуши се сещам за безброй. Разбира се някои актуални през този сезон и други, които вече не присъстват на модния подиум или списания. И такива, които винаги ще бъдат носени. Основно има с равна подметка, висок ток и от друга страна с дължина до глезена, прасеца или коляното. С този голям избор е трудно да се решим какво да си вземем, като се има в предвид и това, че модните дизайнери всяка година измислят все нови форми на токовете. Добавяме и всички видове аксесоари по тях- ресни, кабзи, декоративни камъни. Хубаво, е че с този голям каталог няма вариант да не си намерите поне един чифт подходящи за вас. Дори и за най-взискателната жена специалистите са направили перфектните ботуши. Тъй като специалистите ни съветват, че за да сме стилни има значение и как ще ги комбинираме с останалата част от тоалета. Не си мислете, че ако имате мечтания чифт на краката си нищо друго няма значение. Напротив и поради тази причина ето няколко подходящи комбинации.

       -Когато избираме е нужно голямо внимание да не стане скучно или прекалено натруфено. Ако акцентирате с ярки и ефектни ботуши, е добре тоалета да е по-семпъл.

     – Помнете, че класическите ботуши си отиват с рокли и поли. Дължината на полата трябва да бъде къса или до коленете. С такъв модел не обличайте дънки, които да напъхате вътре, по този начин ще изглеждате по-ниски.

   – За да сте по- високи и изразителни подходящи за вас са дългите до коляното с висок ток. Без значение дали тока е тънък, дебел квадратен. Към тях прибавете чифт джинси прибрани в ботушите. За връхна дреха най- добре стои палто в тъмен нюанс с средна дължина.

Поддръжка за дълготрайни и красиви ботуши:

   – По принцип не е нужно кой знае какво за поддръжката и да изглеждат дълго време, като нови винаги когато ги обуете. Закупете си комплект четки за мазане, има ги  в големите магазини или специализирани обущарски магазини. Помолете и да ви препоръчат боя, която да бъде максимално най-добрата за вашия модел. Ако един път в седмицата отделяте по десетина минути, за да почистите и лъснете вашите ботуши, ви гарантирам, че много ваши приятели ще ви завидят и ще искат да знаете как сте постигнали този ефект. Трябва да изясним, че необходимите артикули за поддръжката на естествена кожа не са на космически цени, струват по няколко лева. Което не е много в сравнение с това, което ще направят за вас тези четки и боя за обувки. Ако ви се наложи да сушите  изпраните или измити ботуши запомнете, че естествената кожа в никакъв случай не се суши на сила в сушилни или нещо такова, оставете ги да изсъхнат на стайна температура. В противен случай само ще ги съсипете. Експертите твърдят, че лъскането с вазелин помагало на естествената кожа да изглежда лъскава и нова, колко е вярно не знам, но не пречи да опитате.

Ботуши от естествена кожа

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Ботуши от естествена кожа, 6.0 out of 10 based on 1 rating

1 отговор към “Ботуши от естествена кожа”

  1. nevena казва:

    Xaresvat mi hernite botushi s mnogoto katarami kakva e cenata i kak moga da si poraham.za tanak prasec sa nali

Вашият коментар