Дамски боти

 
 

Обувките са много различни и съществена част от гардероба на една жена. Жените смятат, че е много важно да имаме килер, който е пълен видове. Сред тях, един от най-хубавите с които жените могат да красят краката са ботите. За това дамите започват да ги носят веднага щом пристигне зимата или есента, и те ги носят с различни облекла като дънки, поли и други. Ниските, които са до глезена, стават все по-популярни и  напоследък се превърнаха в любим избор и бързо си проправят път в килера или гардероба на много жени. Отделно те достатъчно топлят, предпазват от намокряне, с което носят комфорт и удобство. Разнообразието им е голямо, при което може да се носят с различни тоалети.

Видове боти до глезена

Първоначално този вид е бил предназначена да се носи под панталоните. Въпреки това, след 80-те години, когато на сцената са за почнали да ги носят с рокли и поли, дамите навсякъде започна да ги носите с всички видове тоалети, с изключение на класическите панталони. Това е подобно да летните ботуши, които обаче по-скоро започнаха да се носят. Такива ниски модели днес са на разположение днес могат да бъдат разделени в различни видове, в зависимото от материала от който са изработени и стила им.

Кубинки

Един от най-разпространените видове, които са до глезена, обикновено са носени от войници при обученията им. Първоначално, са били предназначени да бъдат носени за да предпазят глезена от изкълчване и други подобни наранявания. Това е така, защо тези кубинките предлагат съчетание на защита на глезена и стабилност. Когато са били проектирани за войниците, са правени и дамски модели. Сега кубинките са много популярни и носени, но повече сред дамите от колкото от мъжете.

Ниски тип „челси”

Челси моделите са един от най-типичните дамски видове до глезена. Те  в действителност са доста стегнати и прилепнали за крака. Най-популярни и носени са били в началото на 60-те години. Челси моделите са идеални зимни боти, и особено са предпочитани, когато времето е студено, държат краката топли, докато са стилни в същото време. Осигурява се плътното прилепване и те са лесни за носене.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Вашият коментар