Дамската блуза – стил при всяка жена

 

 

Мисля, че не съществува жена, която да няма блуза в своя гардероб. До такава степен са превзели гардероба ни, че не се замисляме,но в 95% от тоалетите ни ние ги използваме. Дори да имате 100 различни модела в шкафа си казвате защо да не си купя още една. Точно поради тази причина тя е претърпяла метаморфоза и продължава да се променя, за да превземе целия ни гардероб. Не, че това е лошо, като се замисля няма повод, за който да не ни послужи. Има толкова модели: с различна дължина, материя, десени, и декорации. Като цяло думата блуза сама по себе си прави асоциация, както за облекло за офиса или разходка, така и за във фитнеса или вкъщи пред телевизора. Така стигам до извода, че ако искаме да покажем своята същност е достатъчно да изберем тази, която ни изразява. За по-дръзките дами има екстравагантни модели, съществуват дори модели за различните възрасти на жените. Само, като я видиш на закачалката може да прецениш за секунди дали е за млада или по-улегнала дама. И така може да поставим едно заглавие и то е необходимост без, която не можем в нашия живот. Вече не мога да си представя каква би била модата, ако нямаше такива съвършенни неща, като дамските блузи.

Колко модела съществуват:

Модели има много на пазара, като започнем от различна кройка, с ръкав, различна дължина. Цветовете и декоративната украса може би дават най-голяма разновидност. Но всичко това няма голямо значение, ако е направен правилния избор вие ще носите едно послание на околните, че сте удивителен човек и елегантна жена, която познава тялото си и знае какво и стои добре. По принцип казват, че няма значение колко ще се нагласиш, но също така има поговорка, която е точно казана: По облеклото посрещат, а по акъла изпращат.

Тенденция пролет/лято 2013:

 • През идващия сезон дамските блузи ще присъстват силно в актуалните модни съвети, за това как се носят и какви цветове и материи са актуални. Най-стилни ще бъдат тези без яки, НЕ само защото са удобни и лесни за подръжка, а и много лесни за комбинация. Разнообразието е голямо с много нови модели и ще задоволи всяка жена, която иска да бъде елегантна и самоуверена.
 • Аз лично смятам, че този сезон ще бъдат най-актуални така наречените блузи Пачуърк или по-точно казано живописни цветове и материи. Комбинация от много пъстри цветове ще напомня за лятото и всички хубави неща, които преживяваме през този сезон.
 • Друга тенденция, на която залагат дизайнерите са прозрачните материи. Направени от финни материи те обгръщат нежно тялото ви, коя жена не би искала нежно толкова нежно и женствено в своя гардероб.
 •  Завръща се отново вечната класика комбинация черно-бяло. Това съчетаие на цветовете винаги е актуално без значение за кой сезон говорим, но тази година дизайнерите залагат на него и няма да е трудно да бъде наложено на потребителите.

Комбинирай правилно тоалета си и събери погледите:

 • За вечеря на вън заложете на блуза в черно и бяло или ако не харесвате тези цветове поне се постарайте да е в по-тъмните гами.
 • За топъл и слънчев ден си облечете някоя в топли и меки нюанси, няма да сгрешите.
 • Ако желаният ефект е по-слаба талия трябва да облечете блуза с остро деколте.
 • V-образното деколте прави вашето тяло по-стройно.
 • За да сте много модерни си вземете такава с връзка-панделка в комбинация с тесни джинси и висок ток ще спечелите увациите на околните.
 • За създаването на консервативен имидж вие трябва да ползвате с високо затворена яка.
 • Ако сте младешки настроени заложете на блузите с богати орнамени, като бродерии, копчета камъни. Само внимавайте да не стане прекалено натруфено.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Вашият коментар